Care este nulul si faza?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
in electricitate
Nulul si faza sunt principalele concepte utilizate in electricitate. Nul si faza sunt doua conductoare principale si reprezinta peretii in care este inzestrata o sursa in ceea ce priveste curentul electric. Nulul si faza sunt necesare pentru a ajuta la construirea unor circuite si schema de circuite, asa cum se intampla cu instalarea unui aparat electric sau a unei masini.
Nulul este conduita in care este adus curentul neutral, in vreme ce faza este adusa pentru curent cu polaritate. Acesta diferenta intre cele doua sustine circuitele, oferind curent electric cu polaritate. Nulul si faza sunt conectate intre ele astfel incat energia electrica sa se deplaseze in sensuri diferite si sa completeze circuitele, permitand diverse aparate sa functioneze pe baza principiului de curent alternativ.
In mod obisnuit, nulul este marcat cu culoarea albastra, in vreme ce faza este marcata cu alb, gri sau portocaliu. Electronii sunt trimisi in jurul circuitului, via nul si faza, conducand energia electrica catre aparatele cu care consola de circuite a fost conectata. Nulul si faza sunt, de asemenea, folosite pentru a se asigura ca aparatura functioneaza corect inainte de utilizarea sa.
Nulul si faza sunt doua elementele principale care sustin circuitele electrice, care asigura migratia electronilor si functionarea corecta a dispozitivelor conectate. Fara ele, circuitele electrice nu ar functiona si aparatele conectate la acestea nu ar fi capabile sa trimita sau sa primeasca energie electrica, ceea ce ne-ar face complet dependenti de sursele de energie alternative.