Care este prima religie din lume?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Primele religii au luat nastere inaintea oricarui scriitor sau istoric, prin urmare exista foarte putine dovezi concrete despre originea primei religii. Cu toate acestea, cercetarile arheologice au oferit unele informatii despre raspandirea si evolutia religiilor. Studiile sugereaza ca prima religie a aparut in Orientul Mijlociu si a inceput sa se extinda in timpul Epocii de Fier, in intreaga lume.
Aceasta prima religie era politeismul, sau adorarea mai multor zei. Acesti zei erau conectati direct cu fortele naturii si niciuna dintre persoanele care adorau religia nu se simteau legate de ea. In schimb, adoratorii acestei prime religii au inceput sa se adune in locuri speciale, in special in temple, sa-si ofere cateva daruri, cum ar fi mancare si vin, si sa rosteasca rugaciuni caciune ale zei. Acest tiro oamenii le-au oferit rezerve de boabe, animale si alte elemente naturale, simbolizand oferirea de daruri catre zei.
In general, primele religii sunt cunoscute pentru faptul ca oamenii sperau sa influenteze fortele supranaturale, in special zei, sa-si ghideze viata. Din acest motiv, aceasta religie a avut legatura cu numeroase practici spirituale, inclusiv muzica, dansea si magia.
Chiar si astazi, primele religii au ramas unele dintre cele mai adorate, lucru care se poate spune despre religiile actuale. Cu toate astea, tipurile de practici, simboluri si filosofii spirituale difera foarte mult intre aceste religii, lucru care face ca fiecare sa ramana unica si speciala.