CopperTeacher
Care este raportul dintre creatie si realitate?
Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Creatia si realitatea sunt doua elemente importante intr-o societate moderna. Creativitatea consta in manifestarea individuala a unei idei originale sau a unei perspective personale despre un anumit subiect, in timp ce realitatea se refera la abordarea obiectiva a unei situatii. Raportul dintre creatie si realitate poate fi privit din mai multe perspective.
Creatia poate oferi o alternativa realitatii prin aducerea in discutie a unei synthonii de idei ce au la baza concepte unice. Ideea iese in evidenta prin liniile de desen, prin stiluri si sunete sau chiar prin sectiuni narrative. In acelasi timp, poate oferi perspective noi in legatura cu anumite teme si subiecte, oferind o latura subiectiva a lucrurilor. Exista, de asemenea, situatii in care creativitatea dezechilibreaza realitatea din jurul nostru, oferind celor care au idei inovatoare sansa sa iasa in evidenta, si aducand idei noi la lumina realitatii.
De asemenea, realitatea contureaza, marginalizeaza si include creatia. Fara sa fie limitata la orice controversa, realitatea chiar si in forma sa cea mai obiectiva are ca punct de sprijin creativitatea. Crizele, conflictele si tendintele contemporary se impletesc, intr-un mod sau altul, cu creatia sociala si artistica. Chiar si in situatii mai relaxate si lipsite de tensiune, realitatea contureaza ideile, informatiile si concluziile unei persoane si are rolul de a pastra aceasta creativitate in echilibru.
In general, raportul dintre creatie si realitate poate fi vazut ca o opportunitate de a crea un mediu in care orice idee poate fi valorificata si in care persoanele se pot manifesta intr-un mod creativ si onest. Relatia dintre creatie si realitate sustine si ofera cea mai proeminenta tehnologie unor proiecte individuale sau colective, care pot crea noi standarde in lumea moderna.