Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Zona inghinala este o zona structurala importanta a corpului, care formeaza partea inferioara a trunchiului si se afla imediat sub coasta. La femei, ea se extinde de la osul pubian, pe linia laterala, pana la bazin. Acesta este una dintre Ariea principala in care se afla limbile si organele genitale si functionale ale femeilor.
In plus fata de zona inghinala, zona anatomica se intinde de la regiunea anterioara a abdomenului, pana la partea posterioara a feselor. La femei, aceasta zone contine multe organe importante, cum ar fi splina, coloana vertebrala, rinichii, muschii si ligamentele oblic elice, care le ajuta sa se orienteze si sa isi schimbe pozitia.
Regiunea inghinala este una dintre cele mai importante zone ale corpului femei si este conectata la mai multe alte parti din corpul sau. Acesta este important pentru ca conecteaza abdomenul la fata si la organele genitale si functionale. Este, de asemenea, conectata la creier, care ajuta la mentinerea unei stari de sanatate adecvate la femei.
Deoarece zona inghinala este conectata la organele genitale si la organele urinare la femei, acesta este un loc important pentru monitorizarea starii lor generale de sanatate. Acest lucru inseamna ca toate femeile ar trebui sa aiba periodic un abuz de sanatate la aceasta zona pentru a asigura detectarea, prevenirea si tratarea oricaror simptome sau afectiuni la timp.