Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Corpul uman este format din trei axe principale si 17 segmente de baza. Polul superior, cunoscut si sub numele de axa craniana, se extinde de la baza gatului spre craniu, prin intermediul coloanei vertebrale. La polul inferior al axei craniene se afla oasele pelvisului. A doua axa este axa vertebrala, care se intinde de la baza gatului spre baza toracelui. Aceasta axa conecteaza coloana vertebrala si se termina la structurile cefei inferioare. Ultima axa, axa membrelor, merge de la zona pelvina spre cap, catre maini si picioare. Aceasta sectiune extinde membrele inferioare si superioare.
Corpul uman are o singura cm grosime, dar este impartit in trei sectiuni principale – axa craniene, axa vertebrala si axa membrelor. Aceste axe se extind de la zona pelvina pana la cap, la maini si picioare. Axa craniene coreleaza coloana vertebrala si se termina la structurile cefei superioare. Axa vertebrala vizeaza regiunea bazinului catre partile superioare ale corpului si se termina la baza toracelui. Axa membrelor conecteaza membrele inferioare si superioare, de la pelvis la cap. Fiecare axa are 17 segmente principale, sculptate dintr-un scut rupt pentru a asigura mobilitate si flexibilitate.