Care sunt dimensiunile normale ale penisului?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Penisul reprezinta un organ care joaca un rol important in dezvoltarea si siguranta unei relatii sexuale satisfacatoare. In general, majoritatea barbatilor isi doresc un penis care sa fie la dimensiunea considerata normala.
Dimensiunile normale ale penisului variaza de la individ la individ si pot fi afectate de diferite factori, inclusiv varsta, rasa, starea de sanatate, medicamentele luate, etc.
Potrivit medicilor, dimensiunile normale ale penisului pot fi masurate de la baza corpului la varful penisului. Atunci cand penisul este intins sau ridicat, dimensiunea normala a unui penis adult este cuprinsa intre 5,9 si 16 cm, cu circumferinta cuprinsa intre 9 si 10 cm.
De asemenea, daca penisul nu este intins sau in pozitie verticala, cum ar fi atunci cand barbatul este relaxat, atunci dimensiunea normala se va reduce. La acest nivel, dimensiunile speciale ale penisului pot varia intre 4,9 si 10cm, cu circumferinta aproximativa cuprinsa intre 8 si 9 cm.
Cu toate acestea, este foarte important sa se inteleaga ca dimensiunile penisului si forma acestuia nu au nicio legatura cu fertilitatea, satisfactia sexuala sau rezultatul satisfacator al actului sexual.
Totusi, in ceea ce priveste parteneriatele, dimensiuni anormale ale penisului pot genera anumite dezavantaje pentru ambele persoane implicate. In aceste cazuri, medicul poate prescrie tratamente adecvate, inclusiv chirurgia reconstructiva, pentru corectarea anomaliilor.