Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Salariile in sectorul de sanatate sunt variabile in functie de domeniul de specialitate si de anii de experienta in meserie. In general, veniturile din sectorul medical sunt mai ridicate decat in alte domenii si ofera oportunitati de crestere profesionala si schimbare de cariera minunata.
Compensatia salariala a angajatilor in sectorul de sanatate cuprinde adesea beneficii suplimentare, cum ar fi asigurari medicale, cheltuieli pentru educatie, certificate de economii, seifuri si chiar bonificatii.
Sectoare precum asistentii medicali, infirmierele, asistentii de laborator si asistentii medicali clinici au, de obicei, salarii mai reduse, cu diferente cuprinse intre 10.500–23.500 de lei pe an. Acestia pot primi, de asemenea, bonusuri pentru prezenta.
S Nurse Practitioners, terapeutii fizici, farmacistii si asistentii dentari primesc, de regula, salarii mai mari, reprezentand un venit lunar cuprins intre 25.000 – 75.000 de lei pe an. Bonusurile si beneficiile sunt adesea inclusiv in pachetul salarial al acestora.
Specialistii medicali si chirurgii primesc uneori cifre de maxima 50.000 – 150.000 de lei pe an. Acestia pot primi bonusuri si beneficii suplimentare si pot fi, de asemenea, recompensati pentru angajamentul lor in cercetarea medicala.
Unii membri ai managementului din sectorul de sanatate pot primi salarii cuprinse intre 30.000–200.000 de lei pe an. Acestia pot sa primeasca si alte avantaje, cum ar fi autoturisme, cheltuieli pentru familia lor si asigurari medicale.
De multe ori, salariile persoanelor din sectorul sanatatii depind de domeniul general al sanatatii si de specialitatea lor medicala. Totusi, industria se afla intr-un exces de oferta si, deoarece meseriile din domeniul sanatatii sunt foarte cautate, salariile sunt mai ridicate decat in alte domenii.