Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Simptomele unei sarcini variaza in functie de context si de persoana, insa exista cateva semne clasice.
Acestea includ greata si varsaturi matinale, mentinerea unei temperaturi corporale crescute, senzatia de oboseala, balonare si modificari ale dispozitiei. Uneori, sindromul premenstrual cauzeaza simptome similare, astfel incat nu toate simptomele unei sarcini sunt clare.
Greta si varsaturile matinale se manifesta incepand din prima luna si pot sa apara la orice moment pe durata zilei. Uneori, aceste simptome se datoreaza dezechilibrului hormonal, care inseamna ca este una dintre cele mai comune simptome ale unei sarcini.
Modificarile temperaturii corporale pot sa apara si ele frecvent in primele luni de sarcina. Pierderea in greutate sau cresterea in greutate neobisnuita stau si ele la baza simptomelor, avand ca rezultat oboseala si dispozitia schimbata.
De asemenea, in primele saptamani de sarcina exista o senzatie de balonare si uneori foarte pot avea si scurgeri vaginale.
Alti factori, precum modificarile senzoriale, greata la mirosurile neobisnuite si schimbarile de dispozitie pot fi, de asemenea, simptome ale sarcinii.
De asemenea, una dintre cele mai comune manifestari ale unei sarcini este lipsa ciclului menstrual. Sarcina poate fi confirmata printr-un test de sarcina, de obicei de sange sau urina, efectuat de catre un doctor. Acesta poate detecta prezenta hormonului HCG albastru precoce in organism.