Care sunt trasaturile schitei?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Schita este o modalitate de a imagina o imagine sau a reproduce o imagine existenta. Este, de asemenea, o forma de arta, ceea ce inseamna ca este creata intuitiv si care nu necesita un grad de familiaritate cu tehnii foarte sofisticate. Facand schite, puteti sa va puneti imaginatia la lucru folosind un numar variat de materiale, de la creioane si hartie la pasteluri si apa.
Iata cateva trasaturi ale schitelor:
Rapiditate si spontaneitate – Schitele sunt desenate rapid si spontan, exact cum arata obiectul sau imaginea subiectului. Uneori se pot folosi cuvinte haioase pentru a spori realismul, cum ar fi schitele unor personaje de desene animate.
Proces de creare – O schita poate fi creata sau copiata, plecand de la detalii fizice vazute in mod direct sau de la fotografii sau alte imagini existente. Este necesar sa se adauge treptat detalii si sa se stabileasca caracterizarea personajului sau a obiectului.
Scopul schitei – Unele schite sunt utilizate ca un exercitiu de dezvoltare a abilitatilor de a reproduce imagini reale in creioane sau alte medii de desen, cum ar fi schitele realizate in clasa de desen.
Alte schite sunt realizate pentru a crea ceva comun, cum ar fi schitele lunetistilor in creion, altele se pot folosi pentru imagini originale proprii. De exemplu, designerii misioneaza des cu schitele pentru a-si planifica articolele de moda, iar producatorii de film folosesc schitele de storyboard pentru a planifica filmarile.