CopperTeacher
Care sunt valorile sociale ocrotite in romania?
Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Constiinta sociala si individuala este protejata si respectata in Romania prin intermediul nenumaratelor legi adoptate care reglementeaza si redau buna functiune a societatii si constrangeri morale destinate oamenilor.
Constiinta sociala se refera in primul rand la tot ce tine de pasiunea, deoarece fiecare individ este educat sa se raporteze cu respect si responsabilitate la ceilalti. Astfel, politetea, respectul reciproc si etica sunt din ce in ce mai importante in Romania, iar raporturile inter-umane trebuie sa fie bazate pe armonie. Valorile morale produc sentimentul de incluziune si unitate in cadrul comunitatii, crescand astfel standardul de viata al cetatenilor.
Actiunile individuale vor da nastere la o realitate sociala benefica si prospera, aceasta fiind o directiva de viata pe care majoritatea oamenilor o respecta.
Individualitatea fiecaruia este si ea privita cu respect si admiratie, aceasta fiind reprezentata prin demnitatea si robustetea personala, fiecare individ avand capacitatea sa-si defineasca stilul de viata si sa-si afirme pozitia fata de ceilalti. Acest lucru se realizeaza prin educatie, prin informarea si prin libera exprimare a ideilor, raportarea la aceste realitati si prin manifestarea principiilor democratiei. Individualitatea are ca efect eliminarea discriminarii, protejand astfel chiar si minoritatile sociale.
Politicile si legile din Romania vizeaza guvernarea unui sistem democratic si protejeaza valorile sociale ocrotite. Romania garanteaza un mediu de lucru si de educate decent, invatarea corecta si respectarea numeroaselor principii morale si ale ordinii sociale. Aceste principii se manifesta prin bunatate, iubirea neconditionata, mila si toleranta. Prin promovarea si practicarea acestor principii, Romania doreste sa ofere o sansa tuturor oamenilor si sa recunoasca valoarea fiecaruia.
In concluzie, Romania, prin legile si politicile sale, protejeaza valorile sociale si individuale, pentru ca acestea sa devina parte a vietii sociale a cetatenilor ei. Prin construirea unei comunitati armonioase si a unui mediu cu profunde valori morale, cetatenii isi pot extinde si imbogati relatiile, stimuleaza spiritul de creativitate si schimbul de ganduri, creeaza un mediu de schimb de idei si accelereaza dezvoltarea sociala si economica.