Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Primul imparat roman a fost Augustus, care a preluat controlul la 27 i.Hr., dupa doar patru ani de guvernare a lui Julius Caesar si a murit in anul 14. El a fost unul dintre cei mai mari conducatori ai Imperiului Roman si a fost considerat intaiul imparat oficial. El a raspuns in mod responsabil pentru pace si prosperitatea Romei, incurajand cultura si edificand numeroase edificii si temple.
Augustus a reformat si reorganizat imperial conductele guvernamentale si sistemul lor financiar. El a invigorat si a modernizat exercitiul militar, aceasta putere vitala a Imperiului Roman. El a imbunatatit infrastructura, a redesenat oraselecu noi vaste proiecte edilitare sau de dezvoltare urbana. El a infiintat o noua armata de frontiera, i-a inceput pompierii si a creat mai multe tribunale.
Augustus a fost, de asemenea, un mare ctitor si a dat nastere unei noi constructii artizanale, oferind ocazia de a folosi mai multi artizani in imperiu. A construct mari temple imperiale, precum Pantheonul si templul lui Vesta in Rome, precum si sculpturi si alte monumente splendide.
Pana la sfarsitul vietii sale, Augustus a reusit sa se impuna ca unul dintre cei mai important conducatori din istoria Romaniei, dovedindu-se a fi un mare conducator. El a fost ingropat in frumoasa sa lume marcata de prietenie, bogatie, pace stiinta, cultura si arta de care se bucura inca neamul roman.