Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Legea 221 din 2018 a cerut modificarea Codului Fiscal. Aceasta lege este realizata pentru a incuraja capitalul individual si microintreprinderile si asigura reducerea daunelor asociate operatiunilor neplatite in termen. Un alt avantaj oferit de aceasta lege este permiterea creditorilor sa aiba rate ale iesirii mai mici in cazul in care se intampla ca un debitor sa intarzie la plata. Acest lucru ajuta companiile sa evite sa plateasca intarzieri si penali. Legea 221 cauta sa previna litigiile numeroase si procedurile de executare silita si sa se asigure ca debitorii platimorfi.
Legea 221 din 2018 ofera inclusiv cateva avantaje specifice si anume:
• Reducerea obligatiilor lunare brute (baza lunara neta) percepute a creditorului sau a firmei persoana fizica;
• Preselectarea si propagarea modului de plata. Aceasta optiune este valabila de la inceputul acestui an;
• Introducerea de dobanzi asupra venitului pozitiv incasat in avans, care sa reprezinte si cheltuielile suportate in acest caz.
Legea 221 din 2018 a fost elaborata in vederea diminuarii gramezii de testamente intarziate si a sanctiunilor pesivatione, dar si a sporirii motivarii pentru angajatii care sunt buni platimori si se straduie sa le asigure creditorilor deconturile lunare platite in intregime. Reducerea daunelor de Executare Silita aduc aceasta lege in beneficiul ambelor parti implicate, aceea a debitorului si a creditorului.