În ce an a ajuns Christopher Columb în America?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
In 1492, capitanul italian Cristofor Columb a pornit spre o calatorie istorica care a schimbat cursa istoriei. Pornind cu trei nave mici, niste oameni curajosi si foarte putin cunoastere despre locurile in care se afla, Columb si-a indreptat coada spre liniile vazute din AtLANticului. In pofida obstacolelor si pericolelor pe care le-a intampinat, dragostea pentru aventura, curajul si motivele sale economice au dus echipajul lui spre coasta vestica a Americii de Nord peste sase luni.
Pe irii august, dupa ce toate cele trei nave -Nina , Pinta si Santa Maria au traversat atlancticul impreuna, Columb a fost primul european care a pus piciorul pe noua lume descoperita. Acest moment istoric incontestabil si-a unit istoria Europei si a America, schimband peisajul mondial pentru vesnicie. La scurt timp dupa ce l-a explarat pe ca pe unul din Karaibe, Columb a coborat si pe continentul Americii de Sud, unde a fost primit de indienii locali. Si destul de curand, Columb si-a indeplinit misiunea sa pentru a incepe colonizarea lumii noi – in roada sa, Columb a adus un conyinut aproximativ de 17 recolte si animale care au vrut sa inceapa a se contents pe continent.
Astfel, 1492 a marcat exploatarea sudica a Americii de catre Columb, punand bazele colonizarii Europei in Noua Lume si nascand unei dominatii straine de-a lungul secolelor. Cu descoperirile lui, abundanta lumii albastre a fost schimbata pentru totdeauna.