Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Aloe vera este o planta suculenta renumita pentru proprietatile sale miraculoase in ceea ce priveste frumusetea si sanatatea. Cu toate acestea, nu toate tipurile de aloe sunt comestibile. Ala vera comestibila, cunoscuta si sub numele de aloe vera Felipina sau aloe vera verde, este cea mai folosita cu scopuri culinare. Acest tip de aloe vera creste in coastlinele Sudului filipinez si este cunoscuta si sub numele de aloe vera de manila sau aloe vera de iarba. Aceasta planta isi gaseste locul preferat in zonele cu soluri uscate si pietroase si se simte bine in climatul tropical.
Aloe vera comestibila are frunze de de forma lanceolata, gri-verzi si marginile in costume stringeti. Frunzele acestei plante contin mucilagii lacrimogenegrasi, care ajuta la tratarea iritatiilor si arsurilor cutanate. Continutul ridicat de nutrienti si vitamine, aceasta planta fungica este foarte utila si in bucatarie.
Fiecare parte a aloe vera comestibila, de la frunze la flori (care pot fi in mai multe nuante de galben), poate fi folosita in salate, diferite feluri de mancaruri, sosuri si smoothies. Inainte de a folosi aloe vera comestibila in bucatarie, taiati-o in fasii subtiri si apoi inlocuiti partea interioara cu un amestec format din seminte de susan, sare, piper sau alte alimente la alegere. Acest aliment poate fi de asemenea servit si ca o felie proaspata.
Deoarece aloe vera comestibila este o planta suculenta, aceasta poate absorbi rapid pesticidele aplicate pe corpul său. Acest lucru poate face mâncarea și băuturile preparate cu aloe periculoase pentru ingestie. Acesta este motivul pentru care este important sa optati pentru aloe de cea mai buna calitate posibila. De asemenea, este important sa luati precautii atunci cand folositi aloe vera pe piele. Incearca sa folosesti produse organice pentru a evita orice reactii nedorite.