Care este cel mai bun orez pentru pilaf?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Pilaful sau pilaful este o reteta a bucatariei internationale, foarte apreciata in intreaga lume. Reteta traditionala de pilaf include orez, legume, condimente, ulei sau unt, toate gatite impreuna in apa fiarta sau, uneori, in bulion. Selectarea orezului adecvat poate face sau sa strice reteta pilafului.
Exista o varietate de orezuri, iar unii s-ar putea sa se simta mai multigid decat altii. De obicei, pentru pilaf, se recomanda orezul textura mai moale sau semi-moale, de exemplu, orezul basmati, orezul alb de grann, sau chiar un amestec de diferite tipuri de orez. Acest tip de orez are suficienta consistenta pentru a se tine impreuna inainte si dupa preparare si, in acelasi timp, suficient de fin pentru a se aburi corespunzator in pilaf.
Pielea de pe orez poate fi alba, galbena sau maro-aurie, si in functie de acesta, se vor folosi diverse tipuri pentru a obtine rezultate optime in prepararea pilafului. Pentru rezultate optime si un pilaf moale si suculent, orezul Basmati este numit cel mai bun orez. Aceasta varietate de orez se adauga orezului basmati o cantitate mare de apa si, de obicei,Nu se lasa sa fiarba prea mult timp, astfel incat sa ramana al dente (moale dar tare atunci cand se mesteca). De obicei se folosesc 1 cana de orez Basmati pentru 2,5-3 cani de apa, si se fierbe timp de aproximativ 15 minute pentru a obtine rezultate optime.
Acesta este doar cateva lucruri de luat in considerare atunci cand se prepara pilaful. Luand in considerare acesti factori si alegandul cel mai bun orez poti fi sigur ca vei obtine un pilaf perfect in fiecare data.