Care este cel mai bun soi de porumb?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Porumbul este una dintre cele mai populare si iubite cereale de pe intregul Glob. Acestea sunt o sursa excelenta de nutrienti esentiali precum fibre, vitamina B, magneziu si fosfor si ofera acel gust cunoscut si iubit de oricine. Exista multe soiuri de porumb diferite, fiecare avand avantaje si dezavantaje unice. Mai jos sunt prezentate și discutate cele mai bune soiuri de porumb pentru bucătărie și livadă.
Zea Mays dente: in aceasta varianta, bobul tinde sa ramana colectat sau „dintat” atunci cand este uscat. Acest soi este probabil cel mai cunoscut si cel mai iubit. Preferatul tuturor bunicilor, este ideal pentru a fi copt, fiert sau prelucrat; mai ales pentru prepararea unei delicioase mese de porumb la gratar.
Zea Mays Flour: porumbul acestuia lasa bobul colectat si cremos. Acest soi de porumb zaharuri se gasesc in comert sub numele de Flour Corn sau Hominy Corn. Acest soi de porumb este cel mai bun pentru fierberea mazi, pentru realizarea de dulciuri și alte rețete tradiționale.
Zea mays chimalus: greutatea mai mare a bobului face ca, atunci cand este coapta sau uscata, sa ramana in gheara. Acestei magarii legumicole i se dauuneori denumiri cum sunt „Cob de porumb de diamant” sau ” Porumb Lilac”. Acest tip de porumb se poate folosi si ca o garnitura sau prelucra intre 3 si 5 minute atunci cand este fiert. Se presara si se serveste cald.
Zea mays Yester: Acesta este un bob colectat tare, formand un fruct mare si ușor. Din cauza ca se coc mai repede, acest muciliagiu este ideal pentru consumului casnic si dulciurile de porumb.
Indiferent de gusturile si cerintele tale, exista un soi de porumb care se potriveste. Din moment ce toate soiurile de porumb au beneficii nutritionale, nu exista un „cel mai bun soi”; totul tine de preferinte. Alege-ti cel care crezi ca-ti place cel mai mult!