CopperBegginer
Care este diferenta dintre gem si dulceata?
Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Gemurile si dulceturile sunt produse pe baza de fructe si cele doua produse au cateva diferente fundamentale. Primele si cel mai evident diferenta este modul in care este preparata. Gemurile sunt preparate prin coacerea fructelor cu zahar pe foc si amestecarea acestei mixture. Dulceturile sunt preparate prin macinarea fructelor si mai apoi coacerea cu zahar pe foc sau prin prepararea de compoturi.
Alte diferente intre gem si o dulceata includ cantitatea de zahar folosita, ingredientele adaugate, textura si compozitia. Procesul de preparare pentru gemuri necesita o cantitate mai mare de zahar si, de asemenea, mai multe ingrediente adaugate. Acest lucru inseamna ca gemurile sunt mai groase si mai dulci decat dulceturile. Comparativ, procesul de preparare pentru dulceturi necesita mai putin zahar si produsele sunt preparate mai simplu, cu mai putine ingrediente adaugate. Acest lucru face ca dulceturile sa aiba o textura mai fina decat gemurile, cu o aroma mai proaspata.
In concluzie, gemurile si dulceturile sunt produse pe baza de fructe, insa sunt preparate diferit si au diferite texturi si arome. Gemurile sunt preparate prin coacere si sunt mai groase si mai dulci. Dulceturile sunt preparate prin macinare si au o textura mai fina si au o aroma mai proaspata.