Care este diferenta intre tsi si fsi?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Turbocharged Stratified Injection (TSI) si Fuel Stratified Injection (FSI) sunt doua tehnologii similare de injectie de benzina dezvoltate de catre Volkswagen Group in ultimii ani. Tehnologia TSI combina avantajele injectiei directe cu cele ale carburatorului, obtinand o reducere semnificativa a emisiilor si eficienta ridicata si in acelasi timp oferind putere si un cuplu excelent. De asemenea, aceasta tehnologie reduce costul imbunatatirii emisiilor si al consumului de combustibil in acelasi timp.
FSI este, de asemenea, o tehnologie avansata de injectie a benzinei desvoltata de catre Volkswagen, care creeaza amestecuri de combustibil stratificate in motorul motorului intr-o compresie mai mica, care ofera mari castiguri in ceea ce priveste economia de combustibil si reducere a emisiilor, dar, de asemenea, ofera un cuplu crescut si o acceleratie mai buna.
Cea mai mare diferenta intre TSI si FSI este ca FSI utilizeaza o bujie de combustie speciala integrata in arborele cotit, care imprastie combustibilul intr-o forma fine sub presiune redusa. Pe de alta parte, TSI utilizeaza doua turbine interconectate, injectia directa si compresia cu miscare variabila si furnizeaza combustibilul folosind presiunea normala, rezultand in productia oxizilor de azot ( NOx ) mai mica si un aport mai mare de oxigen.