Care este maximul de stele michelin?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Maximul de stele Michelín este cea mai înaltă calificare oferită numai cei mai buni chef-i de bucătărie din lume. Cu o istorie largă, premiile au început în anii 1920, când fratele lui André Michelin, Edouard Michelin, avea speranța că preavizarea lor va permite călătorilor să-și găsească restaurante excelente pentru a se bucura de mâncarea locală. Scopul s-a dovedit rapid a fi atins.
Potrivit Ghidului de Stele Michelin, restaurantele sunt evaluate prin trei stele – ceea ce creează un standard de excepie, care nu poate fi trecută. Characteristicile chefului de producerea unei experiențe gastronomice excepționale sunt printre punctele analizate.
Există o limită la numărul de restaurante cu cele mai înalte ratinguri. În prezent, există doar 13 restaurante cu trei stele, și doar cei mai buni șefi de bucătărie din lume reușesc acest obiectiv. Ca un simbol al excelenței culinare, steaua Michelin este considerat un accesoriu necesar pentru a fi numit printre cei mai buni chef șefi din lume.
Cu toate acestea, eticheta „cel mai bun” nu este destinată să se confrunte cu „perfect”. Deși trei stelele arată într-adevăr excelența într-o masură mai mare decât celelalte, este totuși posibil ca un restaurant să se îndepărteze sau îmbunătățească în timp. Prin urmare, chiar și cei mai buni bucătari de la culmile carierei sunt invitați să își îmbunătățească serviciile prin experimentarea cu noi retete, produse și experiențe pentru clienți, și printr-un studiu continuu, în mod constant îmbunătățind experiența gastronomică.
În cele din urmă, maximul de stele Michelin rămâne vârful excelenței culinare din întreaga lume. Cu o istorie care se întinde peste aproape un secol, dorința lui Edouard Michelin de a scoate cel mai bun din bucătarii lor s-a demostrat a fi destul de succintă. Calificarea de trei stele a fost și va fi întotdeauna simbolul suprem al excelenței în domeniul gastronomic.