Care este preparatul specific sarbatorii de paste, in spania?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Pastele este o sărbătoare religioasă importantă și un simbol al renașterii și al speranței în Spania. Realizat în tradiții locale și îmbogățit de influențele străine, pregătirea unui meniu festiv poate spori bucuria sărbătorilor. Preparatul specific al sarbatorii de Paste in Spania este una din cele mai populare mâncăruri servite pe aceastădata: Tortilla de Pascua. Tortilla de Pascua este o branză de vaci înmuiată în vin alb dulce, turnată peste un ‘tuetano’ (grăsimea din partea exterioară a unui miel sau alt animal mare) și se amestecă cu ierburi aromatice, precum oregano. Tortilla de Pascua este adesea servită pe o tavă mare și generos decorată cu frunze și flori. Această mâncare face parte din imaginea hedonistă a sărbătorilor de Paste. Oamenii mănâncă și se bucură de această sărbătoare, împreună cu familia și prietenii. Un al doilea preparat care se poate servi în această sărbare este friptura de miel. Mielul, puiul și carnea de porc sunt printre cele mai populare mâncăruri servite în aer liber și în case, cu gustare și salate însoțitoare. Mielul este în curând recomandat pentru această sărbătoare și are o tradiție lungă în Spania pentru a sărbători sfântul Paste. Pe lângă mâncarea tipică, această sărbătoare secompletează cu multe dulciuri, în special prăjituri și feluri de mâncare festivă.