Care este smantana pentru frisca?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Smântâna pentru frișcă este un amestec din grăsimi și lapte sau creme ce are rolul de a crea un strat de friabilitate și catifelare pe produsele de patiserie. Aceasta ingredientul este folosit în general în producția de creme de friscă și în produsele prăjite, cum ar fi ecleruri, clătite, budinci cu smântână.
Are proporții variabile diferind în funcție de finalitatea produsului finit, păstrând în mod normal o consistență untașă și plăcută la gust.
Rețeta clasică de smântână pentru frișcă este compusă din trei elemente principale – grăsime bovină sau vegetală (80% din total) lapte integral sau crema de lapte (19%) și zahăr (1%). Grăsimea poate fi înlocuită cu uleiuri de palmier sau de soia.
Smântâna de frișcă poate fi pregătită în casă și poate fi folosită pură sau poate fi amestecată cu diverse produse: dulceață, compot, ciocolată, vanilie, unt și alte arome.
Smântâna pentru frișcă biologică și proaspătă poate fi preparată și folosită imediat sau poate fi congelată pentru folosire pe parcursul unei perioade mai lungi de timp.