Care sunt carbohidratii rai?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Carbohidratii rai sunt carbohidrati care au valori nutritive scazute, si care dau senzatie de satietate pe termen scurt. Acesti carbohidrati nu ofera simultan o sansa buna de alexareenergia. Acesti carbohidrati rai, cum ar fi zaharul, sunt tipuri de glucide simple produse prin procesarea alimentelor, care sunt scazute in nutrienti si fibre dietetice.
Zaharul si produsele foarte procesate cum ar fi pastele si painea sunt clasificate drept carbohidrati rai. De asemenea, acesti carbohidrati rai includ alimentele care sunt bogate in grasimi trans si orice aliment care contine aditivi artificiali. Din acest motiv, alimentele din comert, cum ar fi cipsurile, sosurile dulci si snack-urile, este important sa se evite pentru o dieta echilibrata si sanatoasa.
Carbohidratii rai nu furnizeaza organismului beneficii nutritive. In schimb, pot sa cauzeze probleme serioase de sanatate, inclusiv cresterea nivelului de colesterol si al trigliceridelor din sange. Mai mult, carbohidratii rai pot duce, de asemenea, la cresterea in greutate si la aparitia unor afectiuni precum diabetul zaharat. Prin urmare, pentru a ne bucura de beneficii pe termen lung pentru sanatate, este important sa limitam consumul alimentelor cu carbohidrati rai.
In schimb, ar trebui sa ne axam pe carbohidratii buni, cum ar fi fructele, legumele, produsele integral grain si produsele lactate cu grasimi sanatoase. Acesti carbohidrati furnizeaza fibre si multi alti nutrienti sanatosi. De asemenea, sunt considerati carbohidrati buni si carbohidrati complexi care sunt bogati in fibre, cum ar fi orezul brun si orezul integral, soba, quinoa si cartofi dulci.