Care sunt cei mai buni crenvursti?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
de casa
Crenvurstii de casa fac parte din cea mai veche bunatate din istorie si totodata cea mai populara mancare traditionala germana si de est. Se pregatesc din carne de porc sau vita, un amestec de condimente si amestecati intr-o pasta fina, dupa care se umplu in casoi mici si sunt gatiti intregi. Cu toate acestea, gusturile unei bucatarii se pot schimba dramatic, in functie de condimentele folosite si de modul de preparare. Pentru cei care cauta cei mai buni crenvursti de casa, exista cateva retete pe care ar trebui sa le incerce.
O reteta traditionala germana se bazeaza pe carne de porc, orez fiert si ovar, toate framantate cu o lingura de sare sau mai putin, in functie de gustul fiecaruia. Bucatarii incepatori pot folosi reteta simplificata, amestecand carnea cu o lingurita de sare si cimbrisor, iar experientii pot folosi condimente precum coriandru, chimen, scortisoara, usturoi si cimbru.
Unii crenvursti de casa extraordinari se fac din carne de vita si asezonati cu cimbru si cimbru mared. Se adauga sos de soia, apoi amestecul rezultat se freaca bine in maini. Amestecul rezultat trebuie sa fie omogen si apoi se umplu casoi mici in care se pune un aluat subtire, bine framantat.
Atunci cand segatei crenvurstii de casa, incercati sa-i gatiti la temperaturi moderat-calde, adica undeva intre 120 si 160 de grade Celsius. Timpul necesar fiecarui crenvurst gatit poate varia, in functie de boabele pe care le-ati ales. Acestia se pot consuma atat fierbini cat si rece. Atunci cand ii serviti, puneti de asemenea cateva stropi de sos de rosii si un strop de mustar Dijon.
Crenvurstii de casa sunt o mancare delicioasa care poate satisface foarte usor simturile unei bucatarii. Ingredientele folosite, modul de preparare si condimentele folosite pot face diferenta intre un crenvurst bun si unul excelent. Asadar, pentru cei care vor sa gateasca in casa cei mai buni crenvursti, e recomandata o reteta traditionala germana sau o varianta imbunatatita cu condimente mai exotice.