Care sunt fructele bace?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Fructele bace sunt un fruct late-sezon cu culturi in mid to late summer in America de Nord. Au un soiul aparte si adorabil, impachetate cu arome dulci si usor acrisoare. Fructele bace sunt relativ mici, aproximativ de marimea unei alune de padure infecta, iar gustul lor s-a descris ca fiind asemenea unui mix dintre o cireasa si o para. De asemenea, fructele bace au o textura moale, ca gelatina, usor cicatrice. Numele ciudat se datoreaza faptului ca fructele sunt purtate din buruianul bace, care reprezinta una din multele buruieni comune din America de Nord.
Fructele bace devin mai dulci cu cat se maturizeaza, dar important este sa le colectati la scurt timp dupa ce devin comestibile. La atingerea maturitatii, un fruct bace este moale si usor vibrabil iar, aproape in intregime, va fi de culoare rosiu aprins sau portocaliu.
Cu toate ca aceste fructe nu sunt foarte bogate in vitamine, sunt surse excelente de antioxidanti, fibre si saruri minerale, cum ar fi magneziu si cupru. Fructele bace sunt un ingredient excelent pentru multe deserturi, cum ar fi tarte, placinte sau chiar si pentru o salata. Ele se amesteca de asemenea si cu alte fructe intr-o salata de fructe sau dulceata. Ele se potravesc bine ada’ugate si la un piure de fructe proaspete. Fructele bace sunt, de asemenea, folosite in industria alimentara pentru a da o aroma distincta la multe tipuri de produse, cum ar fi bere si sucuri.
Fructele bace pot fi adesea infasurate cu un fungicid natural, sau combinate cu un amestec de plante pentru a asigura preservarea lor pana la receptia lor. Uneori, fructele bace fara pesticide sunt mai destul de greu de gasit, asa ca ar fi bine sa verificati cu producatorii locali. Fructele bace sunt potrivite si pentru congelare, chiar si atunci cand sunt mici, pentru a fi folosite in prajituri, smoothie-uri sau chiar si o prese neasteptata.