Care sunt fructele confiate?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Fructele confiate sunt partea afrodisiaca, dulce si crocanta a deserturilor. Acestea au o aroma neteda, dulce-acrisoara, ce provine din procesul de conservare al fructelor prin incalzire, inrozire si trecerea lor prin sirop. Fructele confiate sunt utilizate in multe feluri, in deserturi, tarte, placinte si mai sunt folosite ca decoratiuni, pentru a-i oferi o nota de culoare si aroma speciala preparatului.
Exista o varietate de fructe care sunt confiate, fie ca sunt fructe exotice exotice precum mango sau ananas, sau fructele clasice precum portocale, struguri, prune, caise si multe altele. Fiecare fruct poate fi preparat la fel de delicios. Aceste fructe facuite sunt folosite adesea ca toppinguri exquisite in placerea si in deserturi produse cu ciocolata.
Alte fructe ce se folosesc la cofetarie si patiserie sunt fructele uscate sau intregi, confiate. Anumite fructe, precum curmalul, smochinul si alunele sunt de obicei confiate in sirop, in timp ce prunele si caisele, pot fi conservate si uscate. Aceste fructe conservate sunt bogate in calorii si, ca atare, se recomanda consumul lor moderat.
Fructele confiate sunt un ingredient excelent pentru a adauga gustul, culoarea si aroma speciala deserturilor. Ele pot fi folosite ca toppinguri, pentru a oferi patiseriilor o aroma deosebita si o decoratie moderna, dar pot fi folosite si pentru a crea un sirop sau chiar pentru a prepara foste delicioase. Indiferent daca sunt servite ca topping, in sirop sau intregi, fructele confiate ofera o experienta dulce si crocanta.