Care sunt legumele brassicaceae?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Brassicaceae sau Cruciferae este un gen de plante erbacee, devenind una dintre cele mai diversificate grupuri de plante, avand specii de la arbuști pereniferi, până la specii anuale, care provin din toate climele și teritoriile. Acest gen, cunoscut și ca varza, conține legume comune precum varza, conopida, brocoli, varza de Bruxelles, și alte produse agricole importante. Spre deosebire de alte familii de plante, Brassica și cruciferele se găsesc în toate regiunile lumii.
Unele dintre cele mai cunoscute legume din această familie sunt varza (Brassica oleracea var. Capitata), conopida (Brassica oleracea var. Botrytis), bruxella (Brassica oleracea var. Gemmifera) și broccoli (Brassica oleracea var Italica). De asemenea, această familie include alte legume precum ridichi, țelină, varză de cavoli, gențiana, macul, păpădia, nasturelul, mustar și mei.
Legumele brassicaceae oferă oportunități bogate în vitamine și nutrienți. De exemplu, varza conține vitamina C, seleniu, mangan, fier și sulf. Brocolli este bogat în potasiu, magneziu, fosfor și fibre. Ridichile sunt de asemenea foarte nutritive, fiind bogate în vitamina C,K și folat.
Aceste legume sunt foarte nutritive și sunt de asemenea, unele dintre cele mai sanatoase alegeri alimentare pe care le puteți face. Acestea pot fi folosite în salate și în alte preparate, și pot fi preparate simplu, fără a pierde prea multe dintre proprietățile nutritive. Acestea sunt de asemenea ieftine și ușor de găsit și de pregătit, și oferă o modalitate ideală de a vă îmbunătăți dieta. Dacă vă îndreptați spre o dietă sănătoasă, legumele din familia Brassicaceae ar trebui să facă parte din alimentele de bază ale alimentației dvs.