Care sunt legumele de vară?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Legumele de vara se refera la legumele care sunt cultivate in sezonul cald, in mod specific sezonul de vara. Acestea sunt cultivati pentru a fi maturati si hraniti la sfarsitul primaverii si inceputul verii. Cultivarea acestor legume vinde sezonul si ofera adesea cele mai gustoase si proaspete produse alimentare.
Legumele de vara obisnuite includ castraveti, vinetele rare, pepeni verzi, conopide, dovlecei, ardei gras, ceapa, dovleac, cartofi, mazare si rosii. Fiecare dintre aceste legume are beneficii nutritionale unice si se prepara in moduri diferite.
Castravetii sunt o legume de vara excelenta, plina de vitamina K si un bun antioxidant. Ei pot fi gatiti ca un fel principal, adaugati la salate sau chiar serviti ca desert. Fapt interesant, au fost cultivate de mii de ani in Asia si au fost adusi in Europa in secolul al 16-lea.
Vinetele rare sunt o alta legume de vara excelenta. Acestea sunt pline de antioxidanti si vitamine. Oricum le-ati pregati, vinetele vor fi de mare ajutor in mentinerea sanatatii si a starii de bine. Se pot servi crude, mereu gatite sau folosite in salate.
Unul dintre cele mai bune legume de vara este pepenele verde. Acestea sunt un surs excelent de vitamina A si C si, in plus, sunt foarte bogate in licopen, un antioxidant puternic. Exista mai multe modalitati de a manca un pepene verde, de la a-l manca in intregime si pana la indulcitorul sucului, care poate fi considerat o bautura energizanta sau chiar o gustare.