Care sunt legumele si fructele alcaline?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Legumele și fructele alcaline ajută să se obțină un echilibru alcalin în corpul nostru. Echiilibru corpului este foarte important pentru sănătate, deoarece un pH necorespunzător poate duce la apariția diferitelor afecțiuni.
Legumele și fructele alcaline sunt surse bogate de minerale, antioxidanți și enzime care ajută la stabilizarea pH-ului, reduc aciditatea corpului și ajută la prevenirea anumitor boli. Unele dintre aceste legume și fructe sunt broccoli, conopidă, spanac, castraveți, mere, pere, grepfrut, lămâi, portocale și citrice. Broccoli și conopida sunt, de asemenea, surse excelente de vitamina C și magneziu.
Spanacul are, de asemenea, un efect alcalin, de aceea este considerat un aliment sănătos. Este bogat în magneziu, calciu și cupru, care sunt substanțe nutritive necesare pentru a menține echilibru alcalin.
Castraveții oferă de asemenea un efect alcalin, fiind o sursă excelentă de fibre, vitamina C și antioxidanți. Sunt de asemenea o sursă importanta de potasiu, un mineral care lucrează împreună cu sodiu pentru a menține un echilibru alcalin.
Unele fructe, cum ar fi merele, perele, grepfrutul, lămâile, citricele și portocalele conțin, de asemenea, compuși alcalini. Datorită pigmentilor naturali prezenți în aceste tipuri de fructe, pot fi, de asemenea, folosite pentru a stimula sistemul imunitar și pentru a proteja împotriva radicalilor liberi.
Legumele și fructele alcaline sunt, prin urmare, un excelent mod de a obține nutrienți esențiali în dieta zilnică și de a menține un pH adecvat. Aceste alimente pot fi incluse în orice dietă pentru a obține beneficiile lor deosebite.