CopperTeacher
Care sunt limitele de temperatura inscrise pe termometrul medical?
Distribuie
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce considerați că această întrebare ar trebui raportată.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest răspuns ar trebui raportat.
Vă rugăm să explicați pe scurt de ce credeți că acest utilizator ar trebui raportat.
Un termometru medical este un instrument folosit pentru a masura temperatura corpului uman. Acesta poate fi folosit la masurarea temperaturii din cavitatea bucala, ovariana, axilara, rectoriana sau rectala. De obicei, termometrele sunt confectionate din sticla, plastic sau ceramica, iar treimea superiora contine un bulgaras de mercur sau un lichid electronic care creste si se contracta cu temperatura.
Limitele de temperatura inscrise pe un termometru medical depind de dispozitivul utilizat. Majoritatea termometrelor medicale contin o scala care va fi intre 0° si 42° C (32° si 108° F). Scara de 42°C este folosita pentru a preveni citirile prea ridicate, care ar putea deteriora termometrul. De asemenea, acesta poate varia in functie de scala de temperatura utilizata. De exemplu, termometrele care utilizeaza scara Fahrenheit au limite intre 95° si 108° F.
De droguri termometru medical folosit pentru a masura temperatura corpului uman reflecta o numar in limitele indicate. Unele termometre medicale arata varyanta Celsius sau Fahrenheit, dar altele ofera o abordare mai precisa. Majoritatea produselor medicale sunt calibrate pentru a indica o variatie de temperatura cuprinsa intre 34,8 ° si 42,2 ° Celsius (94,6 ° si 108,0 ° Fahrenheit).
Desi valorile indicate pot fi variabile, citirile corecte ale temperaturii corpului uman vor fi intotdeauna normale. Orice temperatura mai mare sau mai mica decat limitele indicate ar trebui luata in considerare in cazul in care indicatorul termometrului este suspectat a fi defect. Orice citire anormala trebuie verificata medical.