Care sunt produsele fara gluten?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Glutenul poate provoca simptome neplacute pentru multi oameni, ceea ce face ca produsele fara gluten sa fie atat de populare. Indiferent daca urmeaza un regim alimentar fara gluten pentru sanatate sau, pur si simplu, doreste sa experimenteze varietate in fata listei lor de produse alimentare obisnuite, alegerea de produse fara gluten garanteaza o alternativa la produsele cu gluten. Produsele fara gluten ofera mai multe de alegeri in afara de produsele standard de stilul afara rece. Permite persoanelor fara alergii sau intoleranta la gluten sa experimenteze acele produse, care la fel de bine, schimba perspectiva asupra alimentelor. Iata doar cateva dintre produsele fara gluten pe care le puteti savura:
Inlocuiti faina alba veche si cu gluten cu faina de de pseuodogetare. Acestea includ faina de orez, faina de soia, faina de fasole, faina de naut si faina de quinoa. Decizia asupra tipului de faina depinde de tipul de produs pe care doresti sa-l prepari. Unele sunt mai usor de gasit decat altele.
Pe langa pastele obisnuite pe care le gasiti in magazin, exista o varietate de paste fara gluten. Acestea includ paste din quinoa, paste din cartofi si alte paste preparate cu faina de pseudogetare. Acestea sunt, de obicei, mai nutritive decat pastele cu gluten regulare.
Painea si produsele de patiserie cum ar fi cornurile, croissantle si gogosele pot fi gasite de prosoanele care urmeaza un regim fara gluten. Acestea includ produse preparate cu faina de pseudogetare agrementata cu seminte sau alte ingrediente cu saruri si condimente.
Multi producatori de alimente au creat produse de prajituri fara gluten pentru a se incadra in cerintele dietelor fara gluten. Aceste produse pot fi de obicei usor de identificat pe eticheta si sunt mai sanatoase decat produsele similare cu gluten.
Produsele congelate de pizza, paste si mancaruri pre-preparate sunt, de obicei, pregatite cu ingrediente fara gluten. Desi aceste produse pot fi mai scumpe decat cele standard, consumatorii cu regimuri alimentare fara gluten pot profita de aceste produse fara prea mult efort.
Unii producatori de bere au creat cerveze fara gluten care sunt facute fara utilizarea orzului cu gluten sau a oricarii alte cereale care contin gluten. Pot fi, de asemenea, obtinute bauturi naturale fara gluten, cum ar fi vinurile albe si rosu, limonadele si bauturile efervescente.
Produsele fara gluten nu sunt doar mai sanatoase, ele sunt si mai usor de digerat si mai nutritive decat produsele cu gluten. Acestea pot fi gasite la majoritatea magazinelor de alimente. Este important sa verificati eticheta pentru a va asigura ca produsul nu contine gluten.