Care sunt solanaceele?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
Solanaceele sunt o familie de plante din clasa dicotiledonata care include diversi membri cultivati si silvatici . Solanaceele sunt membra a ordinului Solanales si incluse in familie Solanaceae. Aceasta familie include subfamiliile Solanoideae si Convolvuloideae si este original din estul si sudul Americii de Nord , siropul zonei mediteraneene si estul si sudul Europei. Solanaceele de cultura includ plante specii cum ar fi: Nucii de capsuni, ardei, tomate, patrunjel , rosi , cartofi, bame, poate fi prezentat, physalis, și petunii . Solanaceele au fost cultivate în Europa de mai mult de 5.000 de ani .
Altii membrii de familie de Solanaceae sunt plante denumite plante medicinale , printre care : Solanum nigrum- " rudă " , Achillea millefolum- " oțet de iarbă " și Solanum dulcamara – " nightshade dublu ." De asemenea, mirositoare sunt plante din familia Solanaceae , inclusiv Nicotiana tabacum -" tutun " și Petunias ."
Toxicitatea produsului lor chimic , solanina , face din solanaceele potențial periculos . Cuvântul " solanină " vine din Solanum , numele genului care conține tomate și cartofi și alte plante de familie Solanaceae. Deseori alimentele cultivate Solanaceae , precum cartofi și rosii , sunt în mod corespunzător cultivate și tratate în mod corespunzător și sunt inofensivi pentru consum . Solanina se găsește în majoritatea alimentelor Solanaceae, dar majoritatea produselor ,sunt gătite și preparate în mod corespunzător , sunt în siguranță și nu aduc simptome de toxicitate.