Intreprinzatorul este acea persoana care?
Înscrieți-vă la întrebările noastre sociale și Motorul de răspunsuri pentru a pune întrebări Inteligentei Artificiale, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Conectați-vă la motorul nostru de întrebări și răspunsuri sociale pentru a pune întrebări, a răspunde la întrebările oamenilor și a intra în legătură cu alte persoane.
Ti-ai uitat parola? Te rugam sa introduci adresa ta de email. Veți primi un link și veți crea o nouă parolă prin e-mail.
Please briefly explain why you feel this question should be reported.
Please briefly explain why you feel this answer should be reported.
Please briefly explain why you feel this user should be reported.
decide sa isi inceapa si sa isi desfasoare o afacere comerciala, sau o activitate economica, pe cont propriu, fara a detine un angajament legal sau alte obligatii asimilate, fata de partenerii sai.
Intreprinzatorii sunt persoane care doresc sa isi urmeze propriul drum si sa isi asume riscul de a deschide o afacere. Pentru multi intreprinzatori, motivul principal pentru care se apuca de afacerea proprie poate fi libertatea de a face ceea ce vor si de a castiga mai mult. Cu toate acestea, nu este deloc usor sa devii un intreprinzator de succes, iar aceasta poate fi o aventura dificila si frustranta la inceput.
Un intreprinzator adevarat se pregateste temeinic si investeste timp si energie in hambarea unui plan de afaceri, cautand informatii si educandu-se si intotdeauna cautand idei noi. El studiaza piata, gaseste surse de finanatre, convinge parteneriate, si apoi administreaza cu responsabilitate propria afacere. Intreprinzatorul examineaza si evaluateaza intotdeauna ceea ce functioneaza sau nu in afacrea lui, in mod constant.
Intreprinzatorii au si un spirit competitiv puternic si un sentiment de dorinta de a reusi, un sentiment de curaj si de optimism. De asemenea, sunt creativi si atenti la detalii. Intreprinzatorii de succes au tendinta de a fi persistenti si de a fi organizati, precum si de a ia decizii calificate, astfel incat sa isi poata atinge obiectivele.
In suma, succesul intr-o afacere presupune luarea riscurilor, dar si a celor mai bune decizii. Daca v-ati gandit sa deveniti intreprinzator, haideti sa vedem ce trebuie sa stiti, sa faceti si ce greseli sa evitati.